Suite 400 - 1681 Chestnut St.
Vancouver, BC V6J 4M6
Phone: (604)737-2333   Fax: (604)737-1140
seaforthexecutiveoffices@telus.net

Modele de fulare si caciuli tricotate

Îmi plac în mod Special căciulile simple, completate cu un element chic. MODELE prezentate aici sunt ușor de tricotat, așa că nu ratați șansa de a fi în pas cu Moda. Buna Ziua, am o nelamurire referitoare la modelul de caciulita. Ce se intampla cu diferenta de Ochi de la randurile impare? IAR atunci cand se Repeta de la R1-6 de unde Apar 37 de Ochi? Multumesc tare mult pentru modelele foarte Frumoase pe care le postati. Maria Buna Seara! Caciula se tricoteaza cu randuri prescurtate. Dans randul 1 tricotati pe toate cele 37 ochiuri, in randul 3 PE primele 33 ochiuri ALE randului, firul de lucru il Treceti dupa ochiul 34, intoarceti lucrarea si tricotati inapoi randul 4.In randul 5 tricotati PE primele 29 ochiuri, Treceti firul dupa ochiul 30 si tricotati inapoi randul 6. incepeti iar cu randul 1, firul rasucit in jurul ochiului 30 si 34 se Ridica PE andreaua de lucru si se tricoteaza Impreuna FATA cu ochiul 30 si 34.La sfarsit caciula va avea o margine mai ingusta si una mai Larga cu care procedati asa cum e descris dans articol. Practic nu scadeti nici un Ochi, Dar prin aceasta TEHNICA dati caciulii o forma mai deosebita. Succès! Circumferinta craniana: 40 cm; Inaltia caciulii: 21 cm; Lungimea fularului: 50 cm.

Materiale necesare: 100 g de sapin Katia Pérou (40% LAN, 40% Acril, 20% Alpaca, 100 g/106) m); Andrele Nr. 6; Croseta Nr. 4.5; 2 Nasturi, unul cu diametrul de 1 cm si al doilea cu diametrul de 4 cm; Si caciulita si Micul manechin Sint foarte dragute, multumesc mult PT. explicatii Buna Seara. Comme dori sa FAC modelul pentru o Fetita de 3 Ani. Modelul explicat pentru ce varsta este? j `aime baucoup le bonnet mais je ne comprends pas commenter le tricoter. Can-vous m `expliquer. plus clairement. Merci d `avance je vais essayer. de traduire, pour le moment le moteur de traduction ne fonctionne pas bien en français. Merci pour compréhension iarna este anotimpul în care ne simțim confortabil Dacă ne este cald și bine.

Odată cu sosirea sezonului RECE, inevitabil Gândul ne Duce la șaluri, eșarfe, poncho și căciuli. Ponchoul tricotat sau croșetat este réel în acest Sezon. El poate completa armonios orice ținută. Dacă vă uitați atent puteți observa că și tricotarea în sine este destul de simplă – PIESA devine chic Dacă se face o alternanță de tehnici simple + un décor original. Sau este suficient să prindeți nasturele la locul potrivit. J `aime beaucoup ce petit bonnet mais je ne include pas très bien les explications (les points de sutures!!!!) et peux t `il se tricoter avec des aiguilles circulaires. Iată încă Naomi șaluri și eșarfe croșetate. Deși nu prea am Experiență în mânuirea croșetei, AȘ încerca totuși să realizez prima variantă. Culoarea sont un ROL foarte important. Căciulile de același modèle Dar de Culori diferite au un impact diferit asupra aspectului.

bonjource bonnet est magnifique. Quelqu `un a t il pu avoir la traduction? Merci Bună. Nu ími este clar la FULAR. Se Repeta rândurile 13-15, Dar 1-12 cum se Repeta în punct leneș? Sau pe FATA și PE dos. nu inteleg la randurile gêneront cum se face Dar élasticu e separat tricotat sau cum puteti sa-mi dati mai multe detalii.va multumesc Buna Seara, As vrea sa FAC modelul acesta de caciula PT. mine. cum trebuie sa FAC PT un visage caciula Mare?. Multumesc. Fularul: se monteaza PE Andrea 20 ochiuri. Se tricoteaza 12 randuri cu punct lenes. Randurile 13-18:5 ochiuri punct lenes, 10 ochiuri punct jerseu, 5 ochiuri punct lenes. Randurile 13-18 se Repeta de 10 ori.

Se tricoteaza 12 randuri cu punct lenes. Ochiurile se inchid. Marginile fularului se finiseaza cu ajutorul crosetei cu modelul`PASI de RAC`. PE una DIN marginile laterale, cu ajutorul crosetei, se realizeaza 3 cheotoare.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.